Gouwestad Magazine - 8 t/m 14 februari 2016
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
2016 week 6 Straatinterviews
2016 week 6 Straatinterviews
Bent u trots op Erasmus? Erasmus, de man met de hoed, werd 500 jaar geleden geboren in Gouda en is wereldberoemd geworden. Maar wat vindt de Gouwenaar zelf van deze boeiende denker?
2016 week 6 Nostalgische winkels
2016 week 6 Nostalgische winkels
Ode aan de nostalgie. Een mooie reportage over Goudse winkels die retro kleding en meubels verkopen. Maar ook de langspeelplaten zijn weer terug in het schap. Retro is in!
2016 week 6 Opening Erasmusjaar
2016 week 6 Opening Erasmusjaar
Gouda Erasmus jaar 2016. Beelden van de officiële opening van de Erasmus Expo “Ik wijk voor niemand” in Museum Gouda. Dat zal veel extra toeristen gaan trekken.
2016 week 6 Excellente scholen in Gouda
2016 week 6 Excellente scholen in Gouda
Schouderklopje. Drie scholen kregen de afgelopen weken het predicaat ‘Excellent’. De directie van de Casimirschool en Het Segment vertellen trots hoe je dat kunt bereiken.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen