Gouwestad Magazine 31-10-2016 t/m 6-11-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2016 week 44 Sluiseiland
2016 week 44 Sluiseiland
Hoe gaat het aflopen met het Sluiseiland in Korte Akkeren? De provincie Zuid-Holland wil samen met gemeente Gouda, omliggende gemeenten en bedrijven verder onderzoek doen naar het nut en noodzaak van een containeroverslag in de regio.  Aanleiding is een eerste verkenning naar de mogelijkheden van h...
2016 week 44 Gesprek met de twee nieuwe wethouders
2016 week 44 Gesprek met de twee nieuwe wethouders
Marianka Peters in gesprek met de twee nieuwe wethouders.
2016 week 44 Conceptstore
2016 week 44 Conceptstore
In navolging van de hippe landelijke winkelformule 'conceptstore' zijn ook in Gouda al enkele winkels actief met het verkopen van goederen van particulieren en bedrijven. In de Dubbele Buurt zit ”Mijn Marktkraam”. Een soort fysieke Marktplaats waar vraag en aanbod elkaar letterlijk ontmoeten.
2016 week 44 Stichting Present
2016 week 44 Stichting Present
Stichting Present heeft als missie een brug te slaan tussen vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige hulpverlening. Zij noemen zichzelf makelaar in vrijwilligerswerk. Over deze missie en hun activiteiten praten we in de studio met Annet Perdijk, algemeen coördinator bij Present.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen