2017 week 27 (3-7-2017)

Gouwestad Magazine - 3 t/m 10 juli 2017
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Of klik hier voor het hele programma.


Sponsorfietstocht
Zaterdag 1 juli hebben 120 verenigingen deelgenomen aan de Rabobank Sponsorfietstocht die voor het eerst werd georganiseerd. Het doel is om de naamsbekendheid van de Rabobank te vergroten. De opzet lijkt geslaagd, want in onze regio hebben ruim 5000 fietsers zich aangemeld. De opstapplaatsen waren in Moordrecht, Waddinxveen en Gouda.


Gouwenaar wint reis naar China
Gouwenaar Joep van der Schraaf won een wedstrijd met een zelfgemaakt Chinees spel. Hij gebruikte onder andere Chinese zoektermen op internet om meer te weten te komen over de spelcultuur in China.


Studiogesprek met Go-OV-app
Studiogesprek met Tanja Glebbeek en haar ouders over de Go-OV-app die mensen met een beperking helpt om zelfstandig te kunnen reizen. Begeleidende organisatie Gemiva-SVG Groep en Tanja’s school De Ark zijn razend enthousiast over de persoonlijke groei en zelfstandigheid van de 15-jarige Tanja.


Gerelateerde artikelen

Onderwerpen