2017 week 28 (10-7-2017)

Gouwestad Magazine - 10 t/m 16 juli 2016
Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.
Of klik hier voor het hele programma.


Straatinterview
Veel kerken in ons land zijn op zondag open voor bezoekers en toeristen. Moet de St Janskerk dit ook gaan doen of blijft de zondag uitsluitend bestemd voor kerkdiensten?


Sponsorloop voor nieuwe sportrolstoel
Sjoerd Jansen, student op Driestar Educatief, verloor op 7 jarige leeftijd zijn rechterbeen. Hij speelt al jaren op hoog nieuwe rolstoelhockey maar zijn rolstoel is nu versleten. Een nieuw exemplaar kost 15.000 euro. Hoe gaat hij dat betalen?


Sport
Schaatsvereniging Gouda begint al weer te denken aan het nieuwe schaats seizoen. In-line skaten is een prachtig alternatief in de zomer.


Opfrisdag voor jonge autorijders
Afgelopen weken mocht een groot aantal automobilisten tot 25 jaar een Opfrisdag voor Jonge Autorijders volgen. De Goudse wethouder van verkeer Hilde Niezen was er bij en stond verbaasd….


Gerelateerde artikelen

Onderwerpen