Gouwestad Magazine 7-9-2015 t/m 13-9-2015

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2015 week 37 Koudasfalt terrein
2015 week 37 Koudasfalt terrein
De gemeente Gouda zal binnenkort beslissen over de mogelijke aankoop van het koudasfaltterrein aan de Gouderaksedijk. Dit vormt een mooie overganszone tussen Gouda en de Krimpenerwaard, maar het terrein is verontreinigd en zal moeten worden gesaneerd. Hoe denken de Gouwenaars hierover? U ziet en hoo...
2015 week 37 International Military Tattoo Gouda
2015 week 37 International Military Tattoo Gouda
Op vrijdag 4 september vormde de Goudse markt het decor van de ‘International Military Tattoo Gouda’. Met zo’n vijf orkesten werd Gouda op een avondvullend programma getrakteerd. De taptoe stond in het teken van 70 jaar Bevrijding en kreeg daarmee een militair tintje.
2015 week 37 Gesprek met wethouder
2015 week 37 Gesprek met wethouder
Collega Marianka Peters gaat voor Gouwestad Televisie regelmatig in gesprek met burgemeester en wethouders. Deze keer wethouder Daphne Bergman over terrassenbeleid, verplaatsing busstation en nominatie Chocoladefabriek voor Beste Bibliotheek.
2015 week 37 Polsbandje bewoners Savelberg
2015 week 37 Polsbandje bewoners Savelberg
In zorgcentrum Savelberg is sinds juni van dit jaar een systeem in werking getreden waarbij demente bewoners van een elektronisch polsbandje kunnen worden voorzien. Dit vergroot hun bewegingsvrijheid zonder hun veiligheid in gevaar te brengen. Hoe is de stand van zaken na twee maanden hiermee gewerk...

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen