Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

...maar het is ook jouw omroep in de buurt!
Slider

Han Koevoets Gast uit de Streek

op . .

Han Koevoets

Op zaterdag 3 juni a.s.. is Han Koevoets onze Gast uit de Streek.

Als Han Koevoets stopt met werken, gaat hij gewoon door, maar dan als vrijwilliger ten behoeve van de Bodegraafse gemeenschap.

Het resultaat van deze activiteiten mag er dan ook zijn. Denk aan het Rijnkadehaven project en het aantrekkelijker maken van het dorpscentrum benoorden de Rijn, zowel voor bewoners als toeristen. Het spreekt voor zich dat Han deze klus van jaren niet alleen heeft gedaan, maar met behulp van een initiatiefgroep genaamd ‘Hart in Bodegraven’.

Als ‘Gast uit de Streek’ vertelt Han met flair over zijn jeugd, opleiding carrière, het ontstaan en de werkwijze van de initiatiefgroep, alsook over de reden waarom de groep inmiddels is opgeheven en wat er volgens hem nog moet gebeuren.

Interviewer: Anneke Bekker (BR 6)

gast uit de streek1

Elke week zendt Gouwestad in samenwerking met BR6 (Omroep Bodegraven-Reewijk) en Midland FM (Omroep Oudewater) het programma Gast uit de Streek uit. Voorheen Gast van de Week.

We werken in een team van presentatoren en nodigen gasten uit de streek uit, die vertellen over hun beroep, passie of hobby, dan wel een combinatie daarvan.

Onderhoudende gesprekken waarbij de spotlight op de gast is gericht en tussendoor muziek van zijn of haar keuze.

Gast Uit De Streek, Gouwestad radio, zaterdag om 11.00 uur.